Alice

Hej på er!!
Kul att ni tittade in på vår sida, här har mamma skrivit lite om mig.

Alice heter jag, är en busig liten tjej som föddes den 9dec 2003 på Karolinska sjukhuset i Stockholm.
Jag vägde då, 3230gram och var 50cm lång, alldeles lagom stor. Jag bestämde mig för att komma 8dar tidigare, så mamma och pappa slapp gå och vänta längre.
Vi har flyttat runt lite i mitt liv, jag har hunnit med att bo i både Torsby och i Stockholm, men nu mer bor jag tillsammans med min mamma och pappa och lillasyster Tilde i ett litet samhälle några mil utanför Enköping.

Jag har hunnit bli 4år gammal, och livet leker för det allra mesta. På dagarna går jag på dagis, medan mamma är i skolan och pappa jobbar, hemma tycker jag om att leka med dockhuset eller med barbiedockorna. Har många andra leksaker med som är roliga, men det är roligast just nu. Pussel är en utmaning speciellt om det är 80-100bitar i dem, men jag tycker om att lägga pussel och måla. både eget och färglägga. Mamma brukar skriva ut prinsessbilder mm att färgsätta (titta gärna på våra länkar så hittar ni sidor som har gratis målarsidor att skriva ut). Annat som är kul just nu är bokstäver, att skriva och jag har börjat ljuda ut lättare ord. och till min stora förtjusning har jag fått en egen dator, TACK snälla pappa för den! har även fått massa spännande och utvecklande spel, kalle kunskap, läs och ljuda med mupparna, skolstart med nalle puh mfl. men allra roligast är faktiskt mitt barbiespel! Barbie som Rapunzel som ska rädda prins Stefan.
 

Mamma och pappa tycker att jag är en riktig liten trollunge, och de kanske jag är!?
Men jag är i alla fall värdens sötaste lilla prinsessa!!