Tilde

Hej på er!!
Kul att ni tittade in på vår sida, här har mamma skrivit lite om mig.

Jag bor tillsammans med Alice som är min stora idol, samt mamma och pappa i ett litet samhälle som ligger några mil utanför Enköping.
Alice lär mig nämligen många nya saker varje dag, och jag får vara med och leka på hennes rum med hennes saker, snällt va? Oftast får jag vara med i alla fall, men man får inte lov att förstöra för henne för då blir hon sur på mig.

Jag är dryga 2½år nu, i sommar fyller jag 3år, jag föddes nämligen i den värsta värmen sommaren 2005, för att vara närmare exakt, den 13juli. Samma dag som min morfar fyller år! :) jag föddes på sjukhuset i karlstad, då vägde jag 3410gram och var 50cm lång, jag var lite avig och hade lagt mig i säte så läkarna hjälpte mig ut genom nödutgången.

Just nu så är jag väldigt envis liten tjej som kan i stort sett allt själv när jag är på det humöret. men det är väldigt bekvämt att få hjälp av mamma eller pappa med. Men jag är fortfarande väldigt mammig och tycker nog att hon ALLTID ska ställa upp på det jag vill göra.

Nu för tiden så leker jag mycket med Alice eller själv på mitt rum, det är min Alva som är min följeslagare överallt. jag tycker om att spela spel, lägga pussel och måla. Men även att riva ut alla legobitarna och då kan jag sysselsätta mig riktigt länge med aporna, Dora och alla de andra legosakerna. Det är skoj :)

 

Mamma och pappa tycker att jag är en riktigt litet charmtroll, och de kanske jag är!?
Men jag är i alla fall värdens sötaste lilla prinsessa!!